Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli lubicie kuchnię indyjską to te jajka na pewno Wam posmakują.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10608
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3248
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2377
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10608
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3248
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2377
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. W tym czasie posiekaną cebulę należy zeszklić na oleju, dodać curry, pokrojone drobno pomidory. Dusimy ok 10 minut aż nadmiar soku z pomidorów odparuje na końcu wrzucamy kolendrę.
Obieramy jajka. Przekrawamy na pół; wyjmujemy żółtka i dodajemy je do farszu, rozgniatamy widelcem.
Doprawiamy solą i pieprzem. Połówki jajek napełniamy farszem. Smakują rewelacyjnie zarówno na ciepło jak i na zimno ;)