Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe muszle nadziewane twarogiem z rzodkiewką, szczypiorem i ziołami, oraz masą śledziową z jajkiem i żurawiną.
Muszle gotujemy według przepisu umieszczonego na opakowaniu, studzimy. Twaróg umieszczamy w talerzu, rozgniatamy go. Składniki do masy twarogowej kroimy w drobne kawałki, doprawiamy koperkiem, pieprzem i solą, mieszamy. Po wstępnym wymieszaniu składników dodajemy śmietanę i ponownie mieszamy rozgniatając. Masę śledziową także robimy krojąc drobno osuszone płaty śledzi, cebulkę i jajka. Dodajemy świeżą żurawinę, majonez i mieszamy. Ostudzone muszle napełniamy masą twarogową i masą śledziową, po 5 muszli z każdą masą, układamy na półmisku. Podajemy jako zimną przekąskę.
Smacznego!!!
Przystawka z makaronowych muszli, faszerowanych masą jajeczną z warzywami. Id...
Odsłon: 4414
Makaronowe muszle nadziewane twarogiem z rzodkiewką, suszonym pomidorem, szcz...
Odsłon: 2748
Kurki to najbardziej ulubione grzyby w moim domu. Farsz z tego przepisu można...
Odsłon: 1795
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 30
Bułeczki zadowolą każdego łakomczucha. Proste w wykonaniu i smaczne. Nadzieni...
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 295
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 130
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 30
Bułeczki zadowolą każdego łakomczucha. Proste w wykonaniu i smaczne. Nadzieni...
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 295
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 130
Składniki
Muszle gotujemy według przepisu umieszczonego na opakowaniu, studzimy. Twaróg umieszczamy w talerzu, rozgniatamy go. Składniki do masy twarogowej kroimy w drobne kawałki, doprawiamy koperkiem, pieprzem i solą, mieszamy. Po wstępnym wymieszaniu składników dodajemy śmietanę i ponownie mieszamy rozgniatając. Masę śledziową także robimy krojąc drobno osuszone płaty śledzi, cebulkę i jajka. Dodajemy świeżą żurawinę, majonez i mieszamy. Ostudzone muszle napełniamy masą twarogową i masą śledziową, po 5 muszli z każdą masą, układamy na półmisku. Podajemy jako zimną przekąskę. Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Przekąski
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 347
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Domowy smalczyk do chleba z cebulką, kwaśnymi jabłkami, kiełbasą i odrobiną m...
Odsłon: 290