Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Głównym składnikiem są oczywiście pieczarki :) Tak przygotowane stanowią wspaniałą przekąskę. Można także podać ze smażonymi ziemniaczkami.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2885
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2885
Składniki
Przygotowanie: Pieczarki myjemy uważając, żeby skórki nie zetrzeć. Ogonki odcinamy robiąc spore zagłebieniei i drobno kroimy. Paprykę, kiełbasę i cebulę również drobno kroimy. Wszystko oprócz pieczarek smażymy, dodając łyżkę lub dwie przecieru, sól, pieprz, bazylię. Na dnie pieczarek kładziemy ser i nakładamy farsz. Obtaczamy pieczarki w jajku, następnie w bułce tartej i smażymy z dwóch stron na głębokim oleju ( pieczarki muszą być zalane około połowy ).