Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Głównym składnikiem są oczywiście pieczarki :) Tak przygotowane stanowią wspaniałą przekąskę. Można także podać ze smażonymi ziemniaczkami.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 15
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 15
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Przygotowanie: Pieczarki myjemy uważając, żeby skórki nie zetrzeć. Ogonki odcinamy robiąc spore zagłebieniei i drobno kroimy. Paprykę, kiełbasę i cebulę również drobno kroimy. Wszystko oprócz pieczarek smażymy, dodając łyżkę lub dwie przecieru, sól, pieprz, bazylię. Na dnie pieczarek kładziemy ser i nakładamy farsz. Obtaczamy pieczarki w jajku, następnie w bułce tartej i smażymy z dwóch stron na głębokim oleju ( pieczarki muszą być zalane około połowy ).