Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam fajna przekąska dla gości.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 52
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 52
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Składniki
Gotowe ciasto przeciąć na pół w załóż po 13 cm,
następnie w dowolnej szerokości paski.
I te paski przeciąć przez środek, wywijać faworki.
Gotowe posmarować jajkiem i posypać czarnuszką.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 stopni i piec 15 - 20 minut.