Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam fajna przekąska dla gości.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11992
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16579
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5343
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11992
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16579
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5343
Składniki
Gotowe ciasto przeciąć na pół w załóż po 13 cm,
następnie w dowolnej szerokości paski.
I te paski przeciąć przez środek, wywijać faworki.
Gotowe posmarować jajkiem i posypać czarnuszką.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 stopni i piec 15 - 20 minut.