Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam fajna przekąska dla gości.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 108
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 189
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1266
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 108
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 189
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1266
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
Gotowe ciasto przeciąć na pół w załóż po 13 cm,
następnie w dowolnej szerokości paski.
I te paski przeciąć przez środek, wywijać faworki.
Gotowe posmarować jajkiem i posypać czarnuszką.
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 stopni i piec 15 - 20 minut.