Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka w wykonaniu przystawka, którą zachwycicie gości i domowników - figi z aromatycznym serem i chrupiącymi migdałami.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22140
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 49
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 81
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 212
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22140
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 49
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 81
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 212
Składniki
Figi myjemy, suszymy i nacinamy na krzyż (nie rozcinamy do końca). Ser pleśniowy kroimy w plasterki i wkładamy do środka fig. Figi umieszczamy w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Całość posypujemy migdałami. Pieczemy w 180 stopniach z termoobiegiem przez 12-13 minut. Podajemy z pieczywem i ulubionym sosem.