Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna, szybka przystawka o zaskakującym smaku.Przepis usłyszany w radio.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Składniki
Odkroić kawałek czubka z figi, nałożyć łyżeczkę twarożku, lekko go wciskając, posypać delikatnie pieprzem i polać miodem. SMACZNEGO!
Przystawka warta wypróbowania. Polecam.