Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 693
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 693
Składniki
Jajka i ogórki kwaszone pokroić na drobną kostkę, wymieszać z tuńczykiem, posiekanym szczypiorkiem, kukurydzą, majonezem i jogurtem. Doprawić pieprzem, solą i sokiem z limonki do smaku. Ogórka świeżego pokroić w cienkie plastry (ja użyłam obieraka do ziemniaków) i ułożyć na placku tortilla. Następnie posmarować sałatką z tuńczyka, zwinąć i pokroić. Smacznego!