Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 22
Gęste curry z fasoli i papryki, w pomidorowym sosie z dodatkiem przypraw i cz...
Odsłon: 48
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 22
Gęste curry z fasoli i papryki, w pomidorowym sosie z dodatkiem przypraw i cz...
Odsłon: 48
Składniki
Jajka i ogórki kwaszone pokroić na drobną kostkę, wymieszać z tuńczykiem, posiekanym szczypiorkiem, kukurydzą, majonezem i jogurtem. Doprawić pieprzem, solą i sokiem z limonki do smaku. Ogórka świeżego pokroić w cienkie plastry (ja użyłam obieraka do ziemniaków) i ułożyć na placku tortilla. Następnie posmarować sałatką z tuńczyka, zwinąć i pokroić. Smacznego!