Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam dla tych,ktorzy lubieja flaczki i dania pikantne...robilam rozne flaczki,ale te smakuja mi najbardziej,oczywiscie na pierwszym miejscu sa nasze polskie!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
w duzym garnku ugotowac nozke cieleca z wolowina, tak aby powstal kleik...przecedzic powstaly bulion,oddzielic miesko i drobno pokroic
w innym garnku podsmazyc cebule,boczek,choriso,papryke ,pomidory,marchewke...zalac bulionem,dodac flaki i cieciorke(ktora byla odgotowana odzielnie przez 15min i odcedzona)...gotowac do miekkosci(cieciorka musi byc bardzo miekka),a na koniec dodajemy usmazone na zloty kolor plastry kaszanki, tak by sie nie rozpadly(moze byc inna czarna kielbasa) i mieso
ja dodaje dla koloru slodka papryke i majeranek...smacznego!