Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11262
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 371
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11262
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 371
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 397
Składniki
Brokuła ugotowałam pięć minut w osolonej wodzie, na kolejne pięć minut zostawiłam go po wyłączeniu ognia. Można wyjmować. Bułki odkroiłam od góry i wybrałam miąższ. Fondue robi się w pięć ciągle minut trzeba tylko ciągle mieszać. W rondelku rozpuściłam margarynę na małym ogniu, dodałam mękę i wymieszałam. Trochę podsmażyłam mieszając. Wlałam mleko, rozrobiłam, potem dodałam część wina i pokrojony ser, mieszałam. Gdy zaczął się rozpuszczać dodałam resztę wina i przyprawy i mieszałam. Gorące nalałam do bułek. Smacznego :)