Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 743 Ocena: 15372
Dodano: 28.03.2020
Odsłon: 1006
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Brokuła ugotowałam pięć minut w osolonej wodzie, na kolejne pięć minut zostawiłam go po wyłączeniu ognia. Można wyjmować.
Bułki odkroiłam od góry i wybrałam miąższ.
Fondue robi się w pięć ciągle minut trzeba tylko ciągle mieszać.
W rondelku rozpuściłam margarynę na małym ogniu, dodałam mękę i wymieszałam. Trochę podsmażyłam mieszając. Wlałam mleko, rozrobiłam, potem dodałam część wina i pokrojony ser, mieszałam. Gdy zaczął się rozpuszczać dodałam resztę wina i przyprawy i mieszałam.
Gorące nalałam do bułek.
Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (14)

ErJot 08 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Fajny i apetyczny pomysł:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 07 kwietnia 2020Zgłoś do usunięcia
Przepyszne:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Dolcevita-in-my-kitchen 30 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Jakie smakolyki :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 29 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Super smakowity pomysł! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 29 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Jaki fajny pomysł! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 28 marca 2020Zgłoś do usunięcia
W sam raz na śniadanko :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 28 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Apetyczne :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz