Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie a w nim szynka, ser przybrane papryczką to pokusa dla wszystkich miłośników oryginalnych przekąsek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. Rozkładamy ciasto i wycinamy koła.
2. Cztery koła układamy w pasek tak żeby brzegi nachodziły na siebie.
3. Układamy po pasku sera żółtego.
4. Szynkę kroimy na połówki i wykładamy na ser.
5. Zawijamy w rulon ciasto, z brzegów robimy płatki różyczki.
6. Układamy w formie do muffinek.
7. Paprykę drobno kroimy.
8. Posypujemy różyczki.
9. Zapiekamy 20 minut w 180˚C. 10. Różyczki gotowe. 11. Smacznego.