Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka prosta i w przygotowaniu, idealna jako przekąska, czy danie główne
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Składniki
Brokuły dzielimy na różyczki i przez 5 minut gotujemy na parze. Pieczarki, ser mozzarella i szynkę kroimy w plasterki.
Ciasto francuskie rozwijamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zaginamy dookoła brzegi, tak by powstała nam foremka, całe ciasto nakłuwany widelcem ( żeby nie wyrosło) i pieczemy w piekarniku przez 10 minut.
W tym czasie jajka lekko ubijamy, dodajemy odrobinę gęstego jogurtu, przyprawy, sos sojowy i dokładnie mieszamy.