Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie przekąski z ciasta francuskiego
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 949
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104830
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 949
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104830
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Parówki kroimy w kostkę. Podsmażamy wraz z posiekaną cebulą i czosnkiem. Dodajemy ser żółty i śmietanę.
Ciasto francuskie rozwijamy. Dużą szklanką wycinamy krążki, natomiast kieliszkiem - małe krążki.
Duże krążki przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Na każdym krążku układamy po łyżce farszu. Przykrywamy małym krążkiem.
Pieczemy przez 15 minut w piekarniku rozgrzanym do temp. 200 st.C.
Wyjmujemy z piekarnika, posypujemy natką.