Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1317
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1129
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1317
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1129
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Gorgonzole włożyc do małego garnuszka,dodac łyżke śmietany i podgrzewac do całkowitego rozpuszczenia się sera,następnie odstawic aby się troche przestudziło .Ciasto francuskie podzielic na 6 kwadratów na każdym kawałku rozsmarowac ser nałożyc na to szynke tak aby kawałek wystawał za ciasto,zwinąc w rulonik.Ciasto posmarowac białkiem i piec na złoto