Do góry

Przekąski Przepis na:

Frankfurterki w francuskim cieście

Frankfurterki w francuskim cieście

Autor:

Przepisów i artykułów: 2504 Ocena: 17782

Dodano:

Odsłon: 1090

Danie w 15 minut. - SMACZNEGO

Składniki

5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Frankfurterki w francuskim cieście

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ciasto posmarować rozmącony żółtkiem, pokroić w dwu centymetrowe paski i obwinąć kiełbaski. Ułożyć na blaszce i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 15 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń