Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3896
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19820
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2964
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4103
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3896
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19820
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2964
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4103
Składniki
Mięso ugotować do miękkości z przyprawami i warzywami.
Wyjąć, ostudzić, pokroić w drobną kostkę. Salaterkę (lub kilka małych) wyłożyć plasterkami marchwi, ułożyć mięso, zalać wywarem (z rozpuszczoną żelatyną), w którym się gotowało. Wstawić do lodówki do stężenia.
Wyłożyć na liście zielonej sałaty, udekorować. Podawać z pieczywem, skropioną sokiem z cytryny. Smacznego.