Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7288
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2743
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7288
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2743
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Składniki
Mięso ugotować do miękkości z przyprawami i warzywami.
Wyjąć, ostudzić, pokroić w drobną kostkę. Salaterkę (lub kilka małych) wyłożyć plasterkami marchwi, ułożyć mięso, zalać wywarem (z rozpuszczoną żelatyną), w którym się gotowało. Wstawić do lodówki do stężenia.
Wyłożyć na liście zielonej sałaty, udekorować. Podawać z pieczywem, skropioną sokiem z cytryny. Smacznego.