Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 665
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 110
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1248
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 665
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 110
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1248
Składniki
Mięso ugotować do miękkości z przyprawami i warzywami.
Wyjąć, ostudzić, pokroić w drobną kostkę. Salaterkę (lub kilka małych) wyłożyć plasterkami marchwi, ułożyć mięso, zalać wywarem (z rozpuszczoną żelatyną), w którym się gotowało. Wstawić do lodówki do stężenia.
Wyłożyć na liście zielonej sałaty, udekorować. Podawać z pieczywem, skropioną sokiem z cytryny. Smacznego.