Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Rosołowe ugotowane mięso obrać z kości i rozłożyć do salaterek, dodać:kukurydzę, groszek, paprykę, drobno posiekaną z rosołu marchewkę, pietruszkę, seler.
W gorącym rosole ok. 0,75 l rozpuścić żelatynę (nie gotować).
Zalać wszystkie salaterki (mi wyszło 6) i wstawić do lodówki. Można przybrać w dowolny sposób. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

kibi87 26 marca 2011Zgłoś do usunięcia
właśnie też zrobiłam galaretkę, dodałam do mojej marynowaną papryczkę chili, nadaje świetny smak2 Kto głosował? | Odpowiedz

apolonia12 26 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo ladne!!!!!!!2 Kto głosował? | Odpowiedz

fiocchi 23 marca 2011Zgłoś do usunięcia
ładna miska.2 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 22 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Mniam ile tu warzyw, ale smaka mi narobiłeś na tą galaretkę.....2 Kto głosował? | Odpowiedz