Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ząb i nie tylko.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Rosołowe ugotowane mięso obrać z kości i rozłożyć do salaterek, dodać:kukurydzę, groszek, paprykę, drobno posiekaną z rosołu marchewkę, pietruszkę, seler.
W gorącym rosole ok. 0,75 l rozpuścić żelatynę (nie gotować).
Zalać wszystkie salaterki (mi wyszło 6) i wstawić do lodówki. Można przybrać w dowolny sposób. Smacznego.