Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ząb i nie tylko.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1360
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14911
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 922
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1360
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14911
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 922
Składniki
Rosołowe ugotowane mięso obrać z kości i rozłożyć do salaterek, dodać:kukurydzę, groszek, paprykę, drobno posiekaną z rosołu marchewkę, pietruszkę, seler.
W gorącym rosole ok. 0,75 l rozpuścić żelatynę (nie gotować).
Zalać wszystkie salaterki (mi wyszło 6) i wstawić do lodówki. Można przybrać w dowolny sposób. Smacznego.