Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na ząb i nie tylko.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44631
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182040
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 218
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44631
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182040
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 218
Składniki
Rosołowe ugotowane mięso obrać z kości i rozłożyć do salaterek, dodać:kukurydzę, groszek, paprykę, drobno posiekaną z rosołu marchewkę, pietruszkę, seler.
W gorącym rosole ok. 0,75 l rozpuścić żelatynę (nie gotować).
Zalać wszystkie salaterki (mi wyszło 6) i wstawić do lodówki. Można przybrać w dowolny sposób. Smacznego.