Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie przepadam za galaretką, ale taką czasem zjem
Propozycja na szybkie, sycące danie z makaronu z dodatkami ;) Polecam!
Odsłon: 27
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 233
Propozycja na szybkie, sycące danie z makaronu z dodatkami ;) Polecam!
Odsłon: 27
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 233
Składniki
Żelatynę należy namoczyc w 1/2 szklanki zimnej wody. Rosól zagotowac (myślę, że można też rozrobic bulion z kostki), wrzucic warzywa( ja używam - kalafior, marchewka, groszek), pieczarki i chwilkę podgotowac. Chodzi o to, by warzywa się nie rozgotowały, a były sprężyste. Dorzucic pokrojoną w paseczki pierś indyka, zagotowac i odstawic. Jeśli jest potrzeba należy wywar doprawic do smaku. Dodac namoczoną żelatynę, zamieszac by się rozpuściła i można rozlewac do salaterek. Najpierw plaster jajka, listek natki, potem warzywa z mięsem i zalac wywarem. Schowac do lodówki by stężało.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Wielkanocny pasztet jajeczny
Przekąski
Serowa rolada z jajkami
Przekąski
Obowiązkowe na Święta jajka na dwa sposoby z sosem tatarskim
Przekąski
Babeczki wielkanocne na słono
Wielkanocny pasztet jajeczny
Nie ma przesady w stwierdzeniu, ze można je łączyć ze wszystkim: owocami, ryb...
Odsłon: 95
Serowa rolada z jajkami
W Wielkanoc wszystko smakuje inaczej,bardziej odświętnie,którego smaku nie d...
Odsłon: 48