Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna galareta zrobiona z pałek od kurczaka.
pojemniki na galaretę, garnek do gotowania,
Troche pracochlonne, ale przepyszne i zdrowe danie.
Odsłon: 7678
Indyk Magdy Gessler w niczym nie przypomina klasycznie przygotowywanego drobi...
Odsłon: 4563
Kartoflanka Magdy Gessler to sycąca zupa, która powstaje na bazie żeberek i b...
Odsłon: 1914
Przepis dnia
Penne con salame piccante - ekspresowe danie dla zabieganych i głodnych, a pr...
Odsłon: 3165
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 181
Bo z papryką było tak...kawałek potrzebny, to trzeba kupić, bo świeże, smaczn...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Penne con salame piccante - ekspresowe danie dla zabieganych i głodnych, a pr...
Odsłon: 3165
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 181
Bo z papryką było tak...kawałek potrzebny, to trzeba kupić, bo świeże, smaczn...
Odsłon: 124
Składniki
Wyczyszczone i wymyte pałki z kurczaka gotujemy 30 minut od momentu wrzenia wody. Po ściągnięciu szumowiny podczas gotowania dodajemy liście laurowe, ziele angielskie oraz sól i pieprz do smaku. Ugotowane pałki studzimy, ostudzone obieramy z mięsa. Mięso lekko rozdrabniamy i układamy do pojemników. Wywar ponownie zagotowujemy, dodajemy żelatynę i mieszamy. Po zagotowaniu wywaru zakańczamy gotowanie. Po dokładnym wymieszaniu żelatyny w wywarze zalewamy mięsa w pojemnikach wywarem. Pojemniki studzimy i ostudzone wstawiamy do lodówki, najlepiej na noc. Smacznego !!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Fasolka szparagowa z bułką tartą i parmezanem
Przekąski
Fasolka szparagowa z boczkiem
Przekąski
Bruschetta
Przekąski
Włoskie Caprese
Fasolka szparagowa z bułką tartą i parmezanem
Taką fasolkę możemy podać w klasycznej wersji z samą bułka tartą jaką pewno...
Odsłon: 223
Fasolka szparagowa z boczkiem
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis...
Odsłon: 40