Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
różnica od galarety z tuńczykiem w kawałkach jest taka że rozrobiony układa się na dnie
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22250
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 101
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 125
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 271
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22250
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 101
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 125
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 271
Składniki
bulion najlepiej to po prostu rosół. mamy doprawiony ,taki jaki nam smakuje. jajka gotujemy na twardo, a potem obieramy i kroimy na ćwiartki, plastry. jak komu pasuje. marchewki wykorzystujemy z rosołu. tuńczyka układamy na dnie naczynia. następnie jajka, marchewki. w gorącym bulionie rozpuszczamy żelatynę. zalewamy lekko tężejącym bulionem. posypujemy papryką. odstawiamy do lodówki do stężenia.