Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
różnica od galarety z tuńczykiem w kawałkach jest taka że rozrobiony układa się na dnie
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7590
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2650
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7590
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2650
Składniki
bulion najlepiej to po prostu rosół. mamy doprawiony ,taki jaki nam smakuje. jajka gotujemy na twardo, a potem obieramy i kroimy na ćwiartki, plastry. jak komu pasuje. marchewki wykorzystujemy z rosołu. tuńczyka układamy na dnie naczynia. następnie jajka, marchewki. w gorącym bulionie rozpuszczamy żelatynę. zalewamy lekko tężejącym bulionem. posypujemy papryką. odstawiamy do lodówki do stężenia.