Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ładne foremki
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 77
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1194
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 196
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 77
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1194
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 196
Składniki
Podroby i łapki gotuje się w niewielkiej ilości wody jak rosół jedną godzinę do 1,5h.
Podroby kroi się w kostkę a łapki obiera się. W wersji z łapkami nie trzeba oddawać żelatyny. Mięso wraz z wywarem nakłada się do foremek.
Smacznego :)