Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ładne foremki
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 459
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2781
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14500
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 459
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2781
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14500
Składniki
Podroby i łapki gotuje się w niewielkiej ilości wody jak rosół jedną godzinę do 1,5h.
Podroby kroi się w kostkę a łapki obiera się. W wersji z łapkami nie trzeba oddawać żelatyny. Mięso wraz z wywarem nakłada się do foremek.
Smacznego :)