Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie należy do tych trudnych i pracochłonnych. dlatego dla mnie i pewnie dla wielu osób doskonałym rozwiązaniem są gotowe płaty ciasta francuskiego. Osobiście sprawdziłam i uważam,że doskonale nadają się do wielu wypieków. A zaoszczędzamy sporo czasu. Przystawki z ciasta francuskiego są szybkie i bardzo smaczne. Polecam jedną z nich.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7934
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1230
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13703
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7934
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1230
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13703
Składniki
Rozkładamy płat ciasta francuskiego i smarujemy pastą z pomidorów
Na to kładziemy dwie parówki, od brzegu i zwijamy tak, jak roladę
Kroimy na cienkie płaskie części, które układamy na blaszce i pieczemy ok 15 min. w temperaturze 200 stopni