Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak z pora ułożymy uszka na wierzchu to wyjdzie nam zajączek Wielkanocny
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 113
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3698
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 113
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3698
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 156
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
1. Ogórki myjemy i obieramy ze skórki. 2. Ogórki pokroić na 5 cm krążki i wydrążyć środek, pozostawiając dno. 3. Rzodkiewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Jabłko obieramy usuwamy nasienie i również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
5. Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
Szczypiorek , rzodkiewkę, jabłko wymieszać z serkiem.
7. Farszem wypełniamy ogórki i przybieramy rzodkiewką oraz wąsami szczypiorku. 8. Przekąska gotowa. 9. Smacznego.