Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybsze w realizacji niż tradycyjne gołąbki a smakiem zbliżone
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2036
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421323
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2032
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2036
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421323
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2032
Składniki
kapustę poszatkować i posolić warstwami. Jak zmięknie odlać wodę i wymieszać z mięsem i pozostałymi składnikami. Formować kotlety i obsmażać na gorącym oleju.
W dużym garnku przygrzać rosół lub zagotować wodę i dodać kostkę rosołowa. Do rosołu dać koncentrat pomidorowy dokładnie wymieszać i wkładać usmażone gołąbki. Dusić ok 40 minut. Jak nam zostanie gołąbków to można je przełożyć do pojemników po lodach zalać sosem i zamrozić. W razie potrzeby rozmrażamy, podgrzewamy i gotowe. Smacznego