Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybsze w realizacji niż tradycyjne gołąbki a smakiem zbliżone
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1375
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14918
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 925
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1375
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14918
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 925
Składniki
kapustę poszatkować i posolić warstwami. Jak zmięknie odlać wodę i wymieszać z mięsem i pozostałymi składnikami. Formować kotlety i obsmażać na gorącym oleju.
W dużym garnku przygrzać rosół lub zagotować wodę i dodać kostkę rosołowa. Do rosołu dać koncentrat pomidorowy dokładnie wymieszać i wkładać usmażone gołąbki. Dusić ok 40 minut. Jak nam zostanie gołąbków to można je przełożyć do pojemników po lodach zalać sosem i zamrozić. W razie potrzeby rozmrażamy, podgrzewamy i gotowe. Smacznego