Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybsze w realizacji niż tradycyjne gołąbki a smakiem zbliżone
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3042
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 379
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 109
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1938
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12740
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3042
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 379
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 109
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1938
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12740
Składniki
kapustę poszatkować i posolić warstwami. Jak zmięknie odlać wodę i wymieszać z mięsem i pozostałymi składnikami. Formować kotlety i obsmażać na gorącym oleju.
W dużym garnku przygrzać rosół lub zagotować wodę i dodać kostkę rosołowa. Do rosołu dać koncentrat pomidorowy dokładnie wymieszać i wkładać usmażone gołąbki. Dusić ok 40 minut. Jak nam zostanie gołąbków to można je przełożyć do pojemników po lodach zalać sosem i zamrozić. W razie potrzeby rozmrażamy, podgrzewamy i gotowe. Smacznego