Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybsze w realizacji niż tradycyjne gołąbki a smakiem zbliżone
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 888
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 70
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2128
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4146
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 888
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 70
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2128
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4146
Składniki
kapustę poszatkować i posolić warstwami. Jak zmięknie odlać wodę i wymieszać z mięsem i pozostałymi składnikami. Formować kotlety i obsmażać na gorącym oleju.
W dużym garnku przygrzać rosół lub zagotować wodę i dodać kostkę rosołowa. Do rosołu dać koncentrat pomidorowy dokładnie wymieszać i wkładać usmażone gołąbki. Dusić ok 40 minut. Jak nam zostanie gołąbków to można je przełożyć do pojemników po lodach zalać sosem i zamrozić. W razie potrzeby rozmrażamy, podgrzewamy i gotowe. Smacznego