Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 455
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 455
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Składniki
golonkę oczyścić i wypłukać, natrzeć przyprawami, pozostawić na trzy godziny, potem dać do naczynia żaroodpornego , polać olejem mięso , dodać ziele i liście laurowe , nakryć folią aluminiową , wstawić do piekarnika na pół godziny i piec , po tym czasie wyciągnąć z piekarnika golonkę przewrócić na drugą stronę i podlać 0,5 szkl. piwa. przykryć i wstawić do piekarnika - piec do miękkości