Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2272
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 163
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2272
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 163
Składniki
golonkę oczyścić i wypłukać, natrzeć przyprawami, pozostawić na trzy godziny, potem dać do naczynia żaroodpornego , polać olejem mięso , dodać ziele i liście laurowe , nakryć folią aluminiową , wstawić do piekarnika na pół godziny i piec , po tym czasie wyciągnąć z piekarnika golonkę przewrócić na drugą stronę i podlać 0,5 szkl. piwa. przykryć i wstawić do piekarnika - piec do miękkości