Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintne danie na przekąskę.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17804
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6719
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17804
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6719
Składniki
Przygotowanie: 1.Do miski wlać oliwę, sok z cytryny, dodać zmiażdżony czosnek, majeranek, sól i pieprz. 2.Mięso podzielić na sześć kawałków i zalać przygotowaną zalewą. Odstawić na 2 godziny do lodówki. 3.Ciasto francuskie podzielić na 6 kawałków i na każdym położyć liść winorośli, mięso i kolejny liść . Ciasto zawinąć do środka i ułożyć na blasze (wyłożoną papierem do pieczenia). 4.Piec w temperaturze 200 stopni około 30 minut.Mięso można podawać z dowolnym sosem. Smacznego.