Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanie lub kolacja.Może być jako przekąska na imprezce:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Umytą cukinię pokroić na 0,5cm plastry. Patelnię grillową rozgrzać,poukładać olastry cukinii,posolić i popieprzyć. Kiedy cukinia będzie już rumiana obrócić na drugą stronę. Na wierzchu ułożyć plasterki sera. Gdy ser lekko się rozpuści ułożyć plastry pomidora by się zagrzały,a spód cukinii zarumienił. Podawać do kiełbasek lub mięsa grillowanego. Smacznego życzę!