Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanie lub kolacja.Może być jako przekąska na imprezce:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1094
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1094
Składniki
Umytą cukinię pokroić na 0,5cm plastry. Patelnię grillową rozgrzać,poukładać olastry cukinii,posolić i popieprzyć. Kiedy cukinia będzie już rumiana obrócić na drugą stronę. Na wierzchu ułożyć plasterki sera. Gdy ser lekko się rozpuści ułożyć plastry pomidora by się zagrzały,a spód cukinii zarumienił. Podawać do kiełbasek lub mięsa grillowanego. Smacznego życzę!