Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tortillę możemy zabrać do pracy, szkoły, jest pyszna na zimno
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10845
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6226
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13152
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10845
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6226
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13152
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4885
Składniki
1.Kiełbasę nacinam ostrym nożem w kratkę i kroję na pół i ćwiartki. 2. Posypuję przyprawą do grilla. 3. Kiełbasę grilluję z każdej strony kilka minut 4. Paprykę czerwoną i żółtka kroję w paski i skrapiam olejem. 5. Na grillu układam paprykę i grilluję do zarumienia z każdej strony. 6. Cebulę czerwoną obieram i kroję w piórka, 7. Cebulę smażę na rozgrzanym oleju z łyżką miodu. 8. Pod koniec smażenia dodajemy łyżkę ketchupu doprawiamy do smaku solą i pieprzem. 9. Tortillę smaruję ketchupem i nakładamy rukolę, świeże zioła, grillowaną paprykę czerwoną i żółtka, plastry ogórka, smażoną cebulkę i grillowane kiełbaski. 10/ Całość polewamy ketchupem i zwijamy w rulon. Tortille grillujemy z każdej strony, aż się zarumienią.