Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedni ją kochają (tak jak ja), inni wręcz nienawidzą. Mowa oczywiście o wątróbce ;D Grillowana wątróbka w boczku to ostatnio hit naszego domowego grilla. Jest świetną przekąską w oczekiwaniu na pozostałe pyszności. Fani wątróbki na pewno będą zachwyceni ;) Przepis banalnie prosty z wykorzystaniem tylko dwóch składników, a efekt fenomenalny!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30987
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3669
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5172
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30987
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3669
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5172
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy z błonek, dokładnie myjemy i osuszamy. Każdą z nich owijamy w plasterek boczku i spinamy wykałaczką.
Smażymy na rozgrzanym grillu kilka minut, aż boczek stanie się chrupiący, a wątróbka upieczona w środku. I gotowe! Najlepiej smakuje w towarzystwie aromatycznych sosów, np. czosnkowego. Smacznego ;)