Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawny i kremowy z aromatem ziół. Przepis Piotra Adamczewskiego.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3643
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 310
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3643
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 310
Składniki
Jeden serek wystarcza jako danie główne dla jednej osoby, lub podzielony na kawałki- jako przekąska. Z sera trzeba odkroić górną skórkę i wybrać łyżeczka dołek we wnętrzu.
Do dołka wlałam wino i dodałam bazylię.
Ser przykryłam odcięta górną skórkę i zawinęłam ser w papier do pieczenia jak sakiewkę. Ser trafił na grill na 15 minut.
Teraz można się już delektować kremową konsystencja serka o niesamowitym aromacie. Smacznego :)