Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mam w lodówce opakowanie ciasta francuskiego. W razie ochoty na coś pysznego i błyskawicznego -bingo! Tym razem soczysta gruszka, camembert, ciasto francuskie i mnóstwo chrupiącego słonecznika:)
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 85
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 158
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 744
Polecam, pychota.
Odsłon: 440
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 243
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 85
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 158
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 744
Polecam, pychota.
Odsłon: 440
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 243
Składniki
Ciasto francuskie wyjąć z lodówki, podzielić na kwadraty. Gruszki i camembert pokroić w plastry, ułożyć na cieście, obłożyć żurawiną. Włożyć do nagrzanego do 200 st. piekarnika na 20 minut. Podawać gorące, posypane prażonym słonecznikiem i dużą ilością pieprzu cytrynowego.