Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mam w lodówce opakowanie ciasta francuskiego. W razie ochoty na coś pysznego i błyskawicznego -bingo! Tym razem soczysta gruszka, camembert, ciasto francuskie i mnóstwo chrupiącego słonecznika:)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8403
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6745
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4620
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327136
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8403
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6745
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4620
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327136
Składniki
Ciasto francuskie wyjąć z lodówki, podzielić na kwadraty. Gruszki i camembert pokroić w plastry, ułożyć na cieście, obłożyć żurawiną. Włożyć do nagrzanego do 200 st. piekarnika na 20 minut. Podawać gorące, posypane prażonym słonecznikiem i dużą ilością pieprzu cytrynowego.