Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mam w lodówce opakowanie ciasta francuskiego. W razie ochoty na coś pysznego i błyskawicznego -bingo! Tym razem soczysta gruszka, camembert, ciasto francuskie i mnóstwo chrupiącego słonecznika:)
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 938
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Składniki
Ciasto francuskie wyjąć z lodówki, podzielić na kwadraty. Gruszki i camembert pokroić w plastry, ułożyć na cieście, obłożyć żurawiną. Włożyć do nagrzanego do 200 st. piekarnika na 20 minut. Podawać gorące, posypane prażonym słonecznikiem i dużą ilością pieprzu cytrynowego.