Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze mam w lodówce opakowanie ciasta francuskiego. W razie ochoty na coś pysznego i błyskawicznego -bingo! Tym razem soczysta gruszka, camembert, ciasto francuskie i mnóstwo chrupiącego słonecznika:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1200
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4854
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1508
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1200
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4854
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1508
Składniki
Ciasto francuskie wyjąć z lodówki, podzielić na kwadraty. Gruszki i camembert pokroić w plastry, ułożyć na cieście, obłożyć żurawiną. Włożyć do nagrzanego do 200 st. piekarnika na 20 minut. Podawać gorące, posypane prażonym słonecznikiem i dużą ilością pieprzu cytrynowego.