Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie oraz jako przekąska
Patelnia, Olej do smażenia, szpachelka do nakładania talerzyki
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 847
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38486
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1280
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 847
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38486
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1280
Składniki
Przygotowanie: Kroimy chałkę na plasterki i maczamy w małej ilosci mleka a następnie rozgrzewamy patelnię z małą porcją oleju rzepakowego i 2 łyżeczkami cynamonu i kładziemy plastry chałki na rozgrzaną patelnię i smażymy chwilę z obu stron na brązowy kolor i na końcu posypujemy szczyptą cukru waniliowego i podajemy na talerz i od razu konsumujemy. Smacznego! :)