Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie oraz jako przekąska
Patelnia, Olej do smażenia, szpachelka do nakładania talerzyki
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 653
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 180
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 653
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 180
Składniki
Przygotowanie: Kroimy chałkę na plasterki i maczamy w małej ilosci mleka a następnie rozgrzewamy patelnię z małą porcją oleju rzepakowego i 2 łyżeczkami cynamonu i kładziemy plastry chałki na rozgrzaną patelnię i smażymy chwilę z obu stron na brązowy kolor i na końcu posypujemy szczyptą cukru waniliowego i podajemy na talerz i od razu konsumujemy. Smacznego! :)