Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy pieczywo tostowe , pomidor , kiełbaska chorizo i gotowe . Zarówno jako śniadanie albo przekąska.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 874
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 874
Składniki
1.Kromki pieczywa tostowego układamy w prodiżu i lekko skrapiamy oliwa z oliwek Monini 2. Na pieczywo układamy dwa plastry chorizo, plaster pomidora, i starkowany ser parmezan. 3. W prodiżu zapiekamy ok. 20 min. Gotowe. I tyle. Smacznego.