Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie grzanki ze świeżymi pieczarkami. Boskie w smaku.
mandolina
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 280
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6675
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241241
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2418
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 407
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 280
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6675
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241241
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2418
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 407
Składniki
Pieczarki najlepiej zetrzeć na mandolinie na zapałkę, wtedy lepiej wyglądają. Dodaje się przeciśnięty ząbek, posiekaną natkę ( na zdjęciu mrożona). Całość doprawia się wyraźnie solą, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny. Podawać po przyrządzeniu na grzankach.
Smacznego :)