Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie grzanki ze świeżymi pieczarkami. Boskie w smaku.
mandolina
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4597
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 866
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8303
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13137
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 464
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4597
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 866
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8303
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13137
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 464
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Pieczarki najlepiej zetrzeć na mandolinie na zapałkę, wtedy lepiej wyglądają. Dodaje się przeciśnięty ząbek, posiekaną natkę ( na zdjęciu mrożona). Całość doprawia się wyraźnie solą, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny. Podawać po przyrządzeniu na grzankach.
Smacznego :)