Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie grzanki ze świeżymi pieczarkami. Boskie w smaku.
mandolina
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2521
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2958
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101990
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6374
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2521
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2958
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101990
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6374
Składniki
Pieczarki najlepiej zetrzeć na mandolinie na zapałkę, wtedy lepiej wyglądają. Dodaje się przeciśnięty ząbek, posiekaną natkę ( na zdjęciu mrożona). Całość doprawia się wyraźnie solą, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny. Podawać po przyrządzeniu na grzankach.
Smacznego :)