Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie grzanki ze świeżymi pieczarkami. Boskie w smaku.
mandolina
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 230
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1016
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 230
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1016
Składniki
Pieczarki najlepiej zetrzeć na mandolinie na zapałkę, wtedy lepiej wyglądają. Dodaje się przeciśnięty ząbek, posiekaną natkę ( na zdjęciu mrożona). Całość doprawia się wyraźnie solą, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny. Podawać po przyrządzeniu na grzankach.
Smacznego :)