Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybka smaczną kolację. Zaczerpnięty od Kingi Wójcickiej
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1499
Polecam.
Odsłon: 2588
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1499
Polecam.
Odsłon: 2588
Składniki
Chleb tostowy opiekłem na złoty kolor (można użyć bagietki). Skropiłem je kilkoma kroplami oliwy, posypałem rozkruszonym serem pleśniowym i startym parmezanem. Na każdej grzance na wierzchu rozłożyłem świeże zioła i jeżyny. Oprószyłem świeżo zmielonym pieprzem. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni C, aż ser się roztopił. Podałem na ciepło.