Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Nóż i deska do krojenia ,blacha do pieczenia, blender, praska do czosnku
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 384
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 384
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Bułkę paryską kroimy w ukośne plastry i smarujemy po obu stronach silikonowym pędzlem kuchennym.
Wkładamy na blasze do piekarnika i pieczemy na opcji góra -dół w temperaturze 200 stopni Celsjusza 8-10 minut
W tym czasie przygotowujemy tapenade: albo drobniutko kroimy oliwki i kapary prawie na pastę, albo wrzucamy rozdrobnione oliwki do blendera z kaparami i przepuszczonym przez praskę czosnek z dodatkiem oliwy z oliwek i soku z cytryny i blendujemy krótko kilka razy, aby nie zrobić miazgi.
Tak przygotowanym smarowaniem pokrywamy grzanki.