Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki w occie...bez pasteryzowania ;-)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10835
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2553
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10835
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2553
Składniki
Do garnka wlać wodę i ocet,wsypać przyprawy i pokrojoną w talarki cebulę oraz marchew..Całość chwilę gotować.Do gorącego wywaru wrzucić lekko rozmrożone grzyby i odstawić na noc.Następnego dnia odcedzić / opłukać grzyby i GOTOWE ! ! !
Nie podaję dokładnej ilości grzybów,ponieważ mrożę je w różnych torebkach foliowych " na oko".Zasada jest taka...wywar musi być baaardzo kwaśny ponieważ grzyby rozmrażając się puszczą jeszcze dużo wody i rozcieńczą ocet.
SMACZNEGO