Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki w occie...bez pasteryzowania ;-)
Lekka zupa krem idealna na poświąteczne objedzenie ;). Ta warzywna mieszanka...
Odsłon: 26
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 72
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 30
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 36
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 25
Lekka zupa krem idealna na poświąteczne objedzenie ;). Ta warzywna mieszanka...
Odsłon: 26
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 72
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 30
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 36
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 25
Składniki
Do garnka wlać wodę i ocet,wsypać przyprawy i pokrojoną w talarki cebulę oraz marchew..Całość chwilę gotować.Do gorącego wywaru wrzucić lekko rozmrożone grzyby i odstawić na noc.Następnego dnia odcedzić / opłukać grzyby i GOTOWE ! ! !
Nie podaję dokładnej ilości grzybów,ponieważ mrożę je w różnych torebkach foliowych " na oko".Zasada jest taka...wywar musi być baaardzo kwaśny ponieważ grzyby rozmrażając się puszczą jeszcze dużo wody i rozcieńczą ocet.
SMACZNEGO