Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki w occie...bez pasteryzowania ;-)
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6600
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 60
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3034
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6600
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 60
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3034
Składniki
Do garnka wlać wodę i ocet,wsypać przyprawy i pokrojoną w talarki cebulę oraz marchew..Całość chwilę gotować.Do gorącego wywaru wrzucić lekko rozmrożone grzyby i odstawić na noc.Następnego dnia odcedzić / opłukać grzyby i GOTOWE ! ! !
Nie podaję dokładnej ilości grzybów,ponieważ mrożę je w różnych torebkach foliowych " na oko".Zasada jest taka...wywar musi być baaardzo kwaśny ponieważ grzyby rozmrażając się puszczą jeszcze dużo wody i rozcieńczą ocet.
SMACZNEGO