Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki w occie...bez pasteryzowania ;-)
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 294
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4060
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 374
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29376
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 294
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4060
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 374
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29376
Składniki
Do garnka wlać wodę i ocet,wsypać przyprawy i pokrojoną w talarki cebulę oraz marchew..Całość chwilę gotować.Do gorącego wywaru wrzucić lekko rozmrożone grzyby i odstawić na noc.Następnego dnia odcedzić / opłukać grzyby i GOTOWE ! ! !
Nie podaję dokładnej ilości grzybów,ponieważ mrożę je w różnych torebkach foliowych " na oko".Zasada jest taka...wywar musi być baaardzo kwaśny ponieważ grzyby rozmrażając się puszczą jeszcze dużo wody i rozcieńczą ocet.
SMACZNEGO