Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla wielbicieli boczniakow- mozna jesc z chlebem jako gulasz, mozna zostawic troszke wiecej wody i wtedy podawac z ryzem lub makaronem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Boczniaki oczyscic, umyc, pokroic w kostke. Cebule posiekac, a pora pokroic w polplastry. Grzyby i warzywa wlozyc do garnka, podlac woda i dusic na wolnym ogniu ok 5 min. Po tym czasie dodac pieprz i bazylie, podlac grzyby szklanka woda i gotowac, az woda prawie calkowicie odparuje. Dodac natke pietruszki, sol i gotowac, az grzyby beda miekkie.