Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla wielbicieli boczniakow- mozna jesc z chlebem jako gulasz, mozna zostawic troszke wiecej wody i wtedy podawac z ryzem lub makaronem.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8650
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7239
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4946
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327888
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8650
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7239
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4946
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327888
Składniki
Boczniaki oczyscic, umyc, pokroic w kostke. Cebule posiekac, a pora pokroic w polplastry. Grzyby i warzywa wlozyc do garnka, podlac woda i dusic na wolnym ogniu ok 5 min. Po tym czasie dodac pieprz i bazylie, podlac grzyby szklanka woda i gotowac, az woda prawie calkowicie odparuje. Dodac natke pietruszki, sol i gotowac, az grzyby beda miekkie.