Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla wielbicieli boczniakow- mozna jesc z chlebem jako gulasz, mozna zostawic troszke wiecej wody i wtedy podawac z ryzem lub makaronem.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 101
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 848
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2179
Królowa grilla :)
Odsłon: 1458
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 101
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 848
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2179
Królowa grilla :)
Odsłon: 1458
Składniki
Boczniaki oczyscic, umyc, pokroic w kostke. Cebule posiekac, a pora pokroic w polplastry. Grzyby i warzywa wlozyc do garnka, podlac woda i dusic na wolnym ogniu ok 5 min. Po tym czasie dodac pieprz i bazylie, podlac grzyby szklanka woda i gotowac, az woda prawie calkowicie odparuje. Dodac natke pietruszki, sol i gotowac, az grzyby beda miekkie.