Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla wielbicieli boczniakow- mozna jesc z chlebem jako gulasz, mozna zostawic troszke wiecej wody i wtedy podawac z ryzem lub makaronem.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Boczniaki oczyscic, umyc, pokroic w kostke. Cebule posiekac, a pora pokroic w polplastry. Grzyby i warzywa wlozyc do garnka, podlac woda i dusic na wolnym ogniu ok 5 min. Po tym czasie dodac pieprz i bazylie, podlac grzyby szklanka woda i gotowac, az woda prawie calkowicie odparuje. Dodac natke pietruszki, sol i gotowac, az grzyby beda miekkie.