Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
patelnia z pokrywką
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12983
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8097
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 341
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 117
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2209
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 766
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12983
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8097
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 341
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 117
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2209
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 766
Składniki
Bułki najlepiej podgrzać na suchej patelni. Aby utrzymać kształt parówek najłatwiej będzie ułożyć je na suchej patelni i przykryć plasterkiem sera i podgrzewać na małym ogniu pod przykrywką, aż ser się tylko trochę stopi. Łatwo będzie je przenieść i w razie czego jeszcze poprawić a ser utrzyma paluchy na miejscu. No i tradycyjne dodatki, sałata, cebula, pikle, keczup i musztarda.
Smacznego :)