Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
patelnia z pokrywką
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 814
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5749
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9557
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 265
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 814
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5749
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9557
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 265
Składniki
Bułki najlepiej podgrzać na suchej patelni. Aby utrzymać kształt parówek najłatwiej będzie ułożyć je na suchej patelni i przykryć plasterkiem sera i podgrzewać na małym ogniu pod przykrywką, aż ser się tylko trochę stopi. Łatwo będzie je przenieść i w razie czego jeszcze poprawić a ser utrzyma paluchy na miejscu. No i tradycyjne dodatki, sałata, cebula, pikle, keczup i musztarda.
Smacznego :)