Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
patelnia z pokrywką
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Składniki
Bułki najlepiej podgrzać na suchej patelni. Aby utrzymać kształt parówek najłatwiej będzie ułożyć je na suchej patelni i przykryć plasterkiem sera i podgrzewać na małym ogniu pod przykrywką, aż ser się tylko trochę stopi. Łatwo będzie je przenieść i w razie czego jeszcze poprawić a ser utrzyma paluchy na miejscu. No i tradycyjne dodatki, sałata, cebula, pikle, keczup i musztarda.
Smacznego :)