Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszny domowy hamburger polecam spróbować
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8287
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 456
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8287
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 456
Składniki
Krobię warzywa w plasterki oraz żółty ser ,
Mięso wkładam do miski dodaję starty czosnek jajko i przyprawy razem wszystko łączę.
Z mięsa przy pomocy specjalnej praski robię kotlety ,można również formować w rękami
Gotowe kotlety wyszło 9 smażę na oleju po obu stronach na złocisto
Bułki przecinam na pól daje do środka kotlet na niego plaster sera i na 0,5 do mikrofali z bułką by ser się roztopił następnie łyżeczka musztardy liść sałaty 2 plasterki pomidora plaster cebulki kto nie lubi można pominąć ,łyżeczkę majonezu i ogórka świeżego ale można też konserwowy lub kiszony kilka plasterków i przykrywa wierzch polówką. bułki i podaję na gorąco życzę smacznego. Po dokładne wykonanie zapraszam na film na YouTube ,