Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusa dla małych i dużych łasuchów pizzy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 659
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1373
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 659
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1373
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Następnie dodajemy pokrojoną szynkę.
5. Paprykę oraz ogórki kroimy drobno dodajemy do grzybów.
6. Wlewamy sos paprykowy
7. Ciasto rozkładamy. 8. Kroimy na 6 kwadratów każde ciasto, w sumie wychodzi nam 12 kwadratów.
9. Każdy smarujemy cienko ketchupem.
10. Nakładamy farsz na 6 kwadratów.
11. Przykrywamy pozostałymi 6 kawałkami, brzegi zawijamy.
12. Umieszczamy w gofrownicy, pieczemy 15 minut. 13. Podajemy z dowolnym sosem. 14. Kolacja gotowa. 15. Smacznego.