Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusa dla małych i dużych łasuchów pizzy.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27069
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27069
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Następnie dodajemy pokrojoną szynkę.
5. Paprykę oraz ogórki kroimy drobno dodajemy do grzybów.
6. Wlewamy sos paprykowy
7. Ciasto rozkładamy. 8. Kroimy na 6 kwadratów każde ciasto, w sumie wychodzi nam 12 kwadratów.
9. Każdy smarujemy cienko ketchupem.
10. Nakładamy farsz na 6 kwadratów.
11. Przykrywamy pozostałymi 6 kawałkami, brzegi zawijamy.
12. Umieszczamy w gofrownicy, pieczemy 15 minut. 13. Podajemy z dowolnym sosem. 14. Kolacja gotowa. 15. Smacznego.