Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusa dla małych i dużych łasuchów pizzy.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15724
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15724
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Następnie dodajemy pokrojoną szynkę.
5. Paprykę oraz ogórki kroimy drobno dodajemy do grzybów.
6. Wlewamy sos paprykowy
7. Ciasto rozkładamy. 8. Kroimy na 6 kwadratów każde ciasto, w sumie wychodzi nam 12 kwadratów.
9. Każdy smarujemy cienko ketchupem.
10. Nakładamy farsz na 6 kwadratów.
11. Przykrywamy pozostałymi 6 kawałkami, brzegi zawijamy.
12. Umieszczamy w gofrownicy, pieczemy 15 minut. 13. Podajemy z dowolnym sosem. 14. Kolacja gotowa. 15. Smacznego.