Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusa dla małych i dużych łasuchów pizzy.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju
2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Następnie dodajemy pokrojoną szynkę.
5. Paprykę oraz ogórki kroimy drobno dodajemy do grzybów.
6. Wlewamy sos paprykowy
7. Ciasto rozkładamy. 8. Kroimy na 6 kwadratów każde ciasto, w sumie wychodzi nam 12 kwadratów.
9. Każdy smarujemy cienko ketchupem.
10. Nakładamy farsz na 6 kwadratów.
11. Przykrywamy pozostałymi 6 kawałkami, brzegi zawijamy.
12. Umieszczamy w gofrownicy, pieczemy 15 minut. 13. Podajemy z dowolnym sosem. 14. Kolacja gotowa. 15. Smacznego.