Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 816
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 358
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 816
Składniki
Kromki chleba tostowego pokroiłam na cztery części w małe kwadraty. Każdą z kromeczek posmarowałam serkiem topionym z szynką. Na to nałożyłam plaster salami złożony na cztery (ładnie się układa). Z umytego ogórka wykrawałam obieraczką wstążki, które z jednej strony miały odrobinę skórki ogórka dla ładniejszego wyglądu. Wstążkę ogórka zwinęłam i ułożyłam prostopadle do kierunku położenia salami. Na czubek nabiłam czarną oliwkę.
Mam nadzieję, że Wam się podobają :)