Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze. Ta zasada sprawdza się nawet w tak przyziemnych sprawach jak koreczki na imprezę ;-)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Oliwki odsączamy z zalewy, pomidorki myjemy i odsączamy na ręczniku papierowym.
Mini-mozzarellę i pomidorki przekrawamy na pół.
Składniki nadziewamy na wykałaczki w kolejności: oliwka – mozzarella – pomidor, tak by oliwka była na górze, a płaska część pomidora na dole. Składniki nadziewajcie tak, by końcówka wykałaczki za którą będziecie chwytać była czysta – oliwki pięknie barwią wykałaczkę na czarno ;-P
Układamy na talerzu np. wokół miseczki z sosem. Gotowe!