Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze. Ta zasada sprawdza się nawet w tak przyziemnych sprawach jak koreczki na imprezę ;-)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 17
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 17
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Składniki
Oliwki odsączamy z zalewy, pomidorki myjemy i odsączamy na ręczniku papierowym.
Mini-mozzarellę i pomidorki przekrawamy na pół.
Składniki nadziewamy na wykałaczki w kolejności: oliwka – mozzarella – pomidor, tak by oliwka była na górze, a płaska część pomidora na dole. Składniki nadziewajcie tak, by końcówka wykałaczki za którą będziecie chwytać była czysta – oliwki pięknie barwią wykałaczkę na czarno ;-P
Układamy na talerzu np. wokół miseczki z sosem. Gotowe!