Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na jaja faszerowane z awokado!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 40
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 40
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Składniki
Jaja gotujemy na twardo. Potem kroimy na pół i oddzielamy żółtko od białka. Szczypiorek drobno kroimy. Szynkę kroimy w drobną kostkę. Rzodkiewkę ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Do miseczki wrzucamy żółtka i miąższ z awokado. Polewamy sokiem z cytryny. Troszkę pieprzymy i solimy. Całość porządnie trzeba wymieszać. Po wymieszaniu dodajemy do miseczki szynkę, rzodkiewkę i wlewamy śmietanę. Jeszcze raz mieszamy i nasz farsz jest już gotowy. Teraz wypełniamy białka farszem. Po wypełnieniu na górę dajemy majonez. I wszystkie jaja posypujemy szczypiorkiem. Wrzucamy jaja faszerowane do lodówki i po ok. 2 godzinach są gotowe do spożycia!!! Link do filmu znajdziecie poniżej:-) Życząc Wesołych Świąt Wielkanocnych pozdrawiam serdecznie!!!