Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na jaja faszerowane z awokado!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Składniki
Jaja gotujemy na twardo. Potem kroimy na pół i oddzielamy żółtko od białka. Szczypiorek drobno kroimy. Szynkę kroimy w drobną kostkę. Rzodkiewkę ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Do miseczki wrzucamy żółtka i miąższ z awokado. Polewamy sokiem z cytryny. Troszkę pieprzymy i solimy. Całość porządnie trzeba wymieszać. Po wymieszaniu dodajemy do miseczki szynkę, rzodkiewkę i wlewamy śmietanę. Jeszcze raz mieszamy i nasz farsz jest już gotowy. Teraz wypełniamy białka farszem. Po wypełnieniu na górę dajemy majonez. I wszystkie jaja posypujemy szczypiorkiem. Wrzucamy jaja faszerowane do lodówki i po ok. 2 godzinach są gotowe do spożycia!!! Link do filmu znajdziecie poniżej:-) Życząc Wesołych Świąt Wielkanocnych pozdrawiam serdecznie!!!