Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakwoita świąteczna przekąska!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 689
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 165
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1347
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 689
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 165
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1347
Składniki
Jaja gotuje się an twardo osiem minut od zagotowania. Teraz do wyjętych żółtek wystarczy dodać starty na drobnym oczku ser, majonez, szczypiorek i sól i pieprz. Farsz nakłada się się w połówki jaj i dodatkowo dekoruje startym serem.
Smacznego :)