Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe i smaczne.
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 861
Warzywna wariacja jest idealnym dodatkiem do śniadania lub kolacji , sprawdzi...
Odsłon: 104
Jest bardzo zdrową, smacznną, szybką do zrobienia i sycącą sałatką do obiadu,...
Odsłon: 146
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem może wydawać się pracochłonna. To jedna...
Odsłon: 2194
Warzywna wariacja jest idealnym dodatkiem do śniadania lub kolacji , sprawdzi...
Odsłon: 104
Jest bardzo zdrową, smacznną, szybką do zrobienia i sycącą sałatką do obiadu,...
Odsłon: 146
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem może wydawać się pracochłonna. To jedna...
Odsłon: 2194
Składniki
Przygotowaną żelatynę ostudzić. Przelać połowę do dużej formy lub kilku małych pojedynczych (tylu ile jest jaj). Zostawić do stężenia.
Jaja wbijać kolejno na dziurkowaną łyżkę, zanurzoną w gorącej wodzie. Gdy białko się zetnie przełożyć do formy na galaretę.
Obsypać szynką, grzybami, natką pietruszki, zalać resztą żelatyny. Zostawić do zastygnięcia.
Przed podaniem wyłożyć galaretę na liśćie zielonej sałaty, przybrać plastrami pomidora, posiekanym żółtkiem i rzodkiewką. Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12505
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6000