Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka na smaczną przekąskę.
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 139
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 57
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 459
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1108
Zdrowsza i smaczniejsza wersja tradycyjnych faworku.
Odsłon: 139
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 57
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 459
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 1108
Składniki
Wykonanie: Drobno pokroić cebulę i przyrumienić na maśle. Posypać mąką, zalać mlekiem, przyprawić i dokładnie wymieszać. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Kamionki wysmarować masłem, ułożyć jajka, polać sosem i posypać startym serem.
Po czym zapiec w gorącym piekarniku przez 10 minut. Zapiekankę możemy również zapiec w jednym naczyniu.