Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajeczna zapiekanka

Jajeczna zapiekanka

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18514

Dodano:

Odsłon: 10255

Zapiekanka na smaczną przekąskę.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajeczna zapiekanka

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Drobno pokroić cebulę i przyrumienić na maśle. Posypać mąką, zalać mlekiem, przyprawić i dokładnie wymieszać. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Kamionki wysmarować masłem, ułożyć jajka, polać sosem i posypać startym serem.

  2. Po czym zapiec w gorącym piekarniku przez 10 minut. Zapiekankę możemy również zapiec w jednym naczyniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń