Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkąd spróbowałam tej wersji jajecznicy stała się moją ulubioną! Jest delikatna, kremowa, lekka, puszysta, mogę pisać o niej w samych superlatywach:). Możemy dodać do niej dowolne dodatki, np. wędlinę. Ja lubię ją w wersji ze szczypiorkiem.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5668
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 573
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5668
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 573
Składniki
Jajka rozbijamy do miseczki. Dodajemy sól, pieprz i mleko. Mieszamy widelcem.
Patelnie lub mały garnek z grubym dnem rozgrzewamy. Wlewamy masę jajeczną, dodajemy szczypior. Smażymy aż jajka się zetną.