Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajka idealne na święta jak i na domówkę
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3045
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 390
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 111
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1944
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12742
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3045
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 390
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 111
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1944
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12742
Składniki
1. Ugotować jajka na twardo 2. Po ugotowaniu jajek przeciąć jajka wzdłuż i zółtka wrzucić do miski 3. Pokroić w drobną kostkę ogórki, pieczarki, szynkę w drobmną kostkę i dodać do miski 4. Do miski dodać majonez oraz chrzan i dokładnie wymieszać 5 Wsypać pokroiną natkę pietruszki 6 Doprawić solę i pieprzem 7 Zrobiony przed chwilą farsz nakładamy do środka jajka Smacznego