Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdą okazję, na kolację , na śniadanie i na imprezę, zawsze szybko znikają. Dodatek ogórka sprawia, że są orzeźwiające i chrupiące.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1066
Polecam.
Odsłon: 1029
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 969
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1066
Polecam.
Odsłon: 1029
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 969
Składniki
5 jajek ugotowałam na twardo, wyciągnęłam żółtka i rozgniotłam widelcem. Dodałam ogórek konserwowy, szynkę, pomidorki koktalkowe. Wszystko pokrojone w drobną kostkę. Dodatkowo posiekany szczypiorek, 2 łyżki majonezu, sól i pieprz. Wszystko razem pomieszałam do połączenia.