Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 88 Ocena: 455

Dodano:

Odsłon: 4021

Na każdą okazję, na kolację , na śniadanie i na imprezę, zawsze szybko znikają. Dodatek ogórka sprawia, że są orzeźwiające i chrupiące.

Składniki

  • Jajka
  • ogórki konserwowe
  • szynka
  • szczczypiorek
  • majonez
  • sól i pieprz
  • papryka slodka
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka faszerowane

Przygotowanie

  1. 5 jajek ugotowałam na twardo, wyciągnęłam żółtka i rozgniotłam widelcem. Dodałam ogórek konserwowy, szynkę, pomidorki koktalkowe. Wszystko pokrojone w drobną kostkę. Dodatkowo posiekany szczypiorek, 2 łyżki majonezu, sól i pieprz. Wszystko razem pomieszałam do połączenia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smaker 13 sierpnia Wyglądają i na pewno smakują pysznie! A na imprezę z najbliższymi to super opcja :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń