Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tradycyjna przekąska na każdą okazję, imprezę jak również nie może jej zabraknąć na świątecznym wielkanocnym stole.
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18973
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1996
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18973
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1996
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz. Przekrój na pół i oddziel żółtka od białek. Białka otóż a żółtka przełóż do blendera dodaj, odsączonego tuńczyka ,serek, majonez, chrzan i zblenduj na gładko.
Masę jajeczną dopraw solą i pieprzem dodaj szczypiorek. Na talerzu ułóż białka a masę jajeczną przełóż do rękawa dekoracyjnego i wypełnij nią białka , posyp szczypiorkiem.