Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tradycyjna przekąska na każdą okazję, imprezę jak również nie może jej zabraknąć na świątecznym wielkanocnym stole.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30774
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3572
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2550
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1083
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30774
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3572
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2550
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1083
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz. Przekrój na pół i oddziel żółtka od białek. Białka otóż a żółtka przełóż do blendera dodaj, odsączonego tuńczyka ,serek, majonez, chrzan i zblenduj na gładko.
Masę jajeczną dopraw solą i pieprzem dodaj szczypiorek. Na talerzu ułóż białka a masę jajeczną przełóż do rękawa dekoracyjnego i wypełnij nią białka , posyp szczypiorkiem.