Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tradycyjna przekąska na każdą okazję, imprezę jak również nie może jej zabraknąć na świątecznym wielkanocnym stole.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5004
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13506
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5861
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7604
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5004
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13506
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5861
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7604
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz. Przekrój na pół i oddziel żółtka od białek. Białka otóż a żółtka przełóż do blendera dodaj, odsączonego tuńczyka ,serek, majonez, chrzan i zblenduj na gładko.
Masę jajeczną dopraw solą i pieprzem dodaj szczypiorek. Na talerzu ułóż białka a masę jajeczną przełóż do rękawa dekoracyjnego i wypełnij nią białka , posyp szczypiorkiem.